Huidige situatie

Beste klanten en zakenpartners,

Als gevolg van de aangescherpte Covid-19 beperkingen zijn er vertragingen in de verwerking van de orders. Dit is niet noodzakelijkerwijs onze fout, aangezien het momenteel een week duurt om de goederen van onze leveranciers en fabrikanten te ontvangen.

Daarom vragen we uw begrip en geduld. De verwerkingstijd tot aan de verzending van uw bestelling kan momenteel tot 10 dagen duren (maar meestal 4-6 werkdagen). Dit geldt niet voor bestellingen met producten van ons eigen merk Norvine (worden binnen 1-4 werkdagen verzonden).

Om vertragingen tot een minimum te beperken, plaatsen wij dagelijks bestellingen bij onze leveranciers en fabrikanten en verzenden wij - voor zover mogelijk - met snellere verzendingsdienstverleners (ook als de verzending gratis is).

De verzending zelf is op dit moment, al is het maar iets langzamer dan normaal.

Momenteel duurt de levering in de VS en Canada gemiddeld 15 dagen. In Europa zijn geen bijzondere vertragingen te verwachten. In Europa kunt u optioneel en vrijwillig kiezen voor DHL als uw verzendprovider voor een snellere levering, omdat de zendingen met gratis verzending allemaal in één hub worden gesorteerd voordat ze naar de betreffende landen worden omgeleid, waardoor de verzending met 1-2 werkdagen wordt vertraagd.

U kunt vrijblijvend informatie vragen voordat u uw bestelling plaatst, hoe lang de verwerkingstijd en de levering kan duren. Gebruik hiervoor dit formulier: link

Onze klantenservice staat uiteraard tot uw beschikking en wij helpen u graag verder.

Düsseldorf, 13 oktober 2020